УЛОВИТИ ЉУБАВ / Зоран Миливојевић ПДФ Штампа Ел. пошта
четвртак, 26 април 2018 12:08

УЛОВИТИ ЉУБАВ / Зоран Миливојевић

Стручно одељење

Зоран Миливојевић, др мед.(1957), је психотерапеут с дугогодишњом  праксом у индивидуалној, партнерској и групној терапији. Први је у источној Европи стекао највиши степен интернационалног супервизора и едукатора Међународног удружења за трансакциону анализу (ИТАА), као и Европске асоцијације за трансакциону анализу (ЕАТА). Председник је Савеза друштава психотерапеута Србије, стручни директор Психополис института, Нови Сад, председник је ТА Центра – Асоцијације трансакционих аналитичара Србије, предавач на Интернатионал Трансацтионал Аналyсис Ацадемy.

Међународни је предавач који је имао предавања, радионице или на други начин презентирао на бројним међународним конгресима, семинарима и симпозијумима углавном у европским земљама, али и у Сједињеним Америчким Државама, Русији, Канади, Аустралији и Јужној Африци. Био је пленарни предавач на Првом евроазијском конгресу у Москви, 2013. као и на Седмом светском конгресу у Дурбану, Јужна Африка, 2014.

Аутор је неколико изванредних уџбеника и књига од којих се издвајају књиге: ЕмоцијеПсихотерапија и разумевање емоција (Психополис, 2007), Формуле љубави – Како не упропастити сопствени живот тражеци праву љубав (Психополис, 2008), Игре које играју наркомани – Трансакциона анализа проблематицног узимања дрога (Психополис, 2007),  Мала књига за велике родитеље (Психополис, 2007), Уловити љубав (Психополис, 2011), Психологике свакодневног живота (Психополис 2014)

Ради у приватној пракси. Живи и ради у Новом Саду и Љубљани.

УЛОВИТИ ЉУБАВ је збирка веома запажених колумни о љубави и односима, које аутор већ три године објављује у дневном  листу Политика.

Читалац  ће наћи  путоказе о судбинским темама које му  могу помоћи да свој лични развој усмери ка реалистичним циљевима.

У књизи су на једном месту сабране 133 колумне

  • О љубави, везама, заљубљености, привлачности, сексу, браку,
  • моногамији, љубави према деци, љубомори, поверењу, свиђању,
  • љубавном сценарију, разочараности, сумњи, неверству,
  • страсти, психолошком уговору, самопотврђивању,
  • разводу, филофобији, удварању, искрености, параленим везама...

Последње ажурирано четвртак, 26 април 2018 12:12